Σε πολύ ήσυχη γειτονιά στο Στροφύλι Κηφισιάς, ενοικιάζεται διαμέρισμα 140 τ.μ πρώτου ορόφου.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ευρύχωρη open-plan κουζίνα, ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με πλήρες μπάνιο, ένα παιδικό δωμάτιο και ένα επιπλέον πλήρες μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια καθώς και το σαλόνι και η κουζίνα διαθέτουν μεγάλες βεράντες με θέα στον κήπο.
Ανακαινισμένο το 2014, το διαμέρισμα διαθέτει μαρμάρινο πάτωμα (όνυχας) στους κύριους χώρους και δρύινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, ενώ η αισθητική του είναι minimal με κλασικά στοιχεία.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, ηλιακό θερμοσίφωνα και διπλά τζάμια με πλισέ σίτες.
Βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά στο Στροφύλι, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και της Λ. Κηφισίας απέχουν ελάχιστα λεπτά με το αυτοκίνητο. Ο σταθμός ΗΣΑΠ Κηφισιάς απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια όπως και η κεντρική αγορά της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας. Το κτίριο που φιλοξενείται αποτελείται συνολικά από τέσσερις κατοικίες.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://smartbrokers.gr/el
Προσοχή! Η διεύθυνση στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται κατά την υπόδειξη του ακινήτου. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.